Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

De Dietrich DOE7560A ABSOLUTE BLACK

DOPRAVA ZDARMA
  • Energetická třída : A+
  • Barevné provedení : Černá
  • Parametry trouby : Horkovzdušný ohřev , Teleskopické výsuvy , Tlumené dovírání dveří
  • Trouby dle výšky : Standartní 60 cm
25.990s DPH
Skladem

MULTIFUNKČNÍ TROUBA

Multifunkční trouba s kulinářským průvodcem a nízkoteplotním pečením
Barevné provedení Absolute Black v kombinaci antracitu, černého skla a mědi
Intuitivní ovládání (Epicurien) s velkým 5“ barevným TFT displejem se symboly a texty v češtině a slovenštině
12 pečících funkcí trouby včetně Multifunkce+, udržování v teple nebo pečení chleba
Kulinářský průvodce pro 35 druhů pokrmů ● Funkce Sušení, Rozmrazování nebo Sabat
Režim nízkoteplotního pečení pro 10 druhů pokrmů
Pomalé dovírání dveří trouby SOFT CLOSE
Easy Clean smalt pro snadné čištění trouby
Variabilní gril se 4 stupni výkonu ● Objem trouby 73 l
Příslušenství: šestiúrovňové vodící rošty, teleskopický výsuv plechu, 2 plné a 2 poloviční rošty, hluboký a mělký plech
Rozměry (VxŠxH): 59,2 x 59,2 x 60,9 cm


Technické parametry
Typ trouby: Multifunkce plus
Barva trouby: Černá
Objem: 73 l
Displej: Dotykový barevný displej s popisy
Typ ovládání trouby: Dotykové ovládání s otočným voličem
České menu trouby: Ano
Energetická třída trouby: A+
Celkový příkon: 3 385 W
Příkon grilu: 2 100 W
Čištění: EasyClean smalt
Vnitřní povrch: Easy-Clean smalt
Celoskleněné dveře: Ano
Počet skel ve dveřích trouby: 2
Rozebíratelná skla dveří: Ano
Osvětlení trouby: Halogen 1 x 25 W
Světlo spínané otevřením dveří: Ne
Napájení: 220-240 V / 50 Hz / 16 A
Přívodní kabel trouby: Bez koncovky


Programy
Způsob pečení: Multifunkce PLUS
Počet funkcí Expert: 12
Programy asistovaného pečení: Horkovzdušné pečení, Chléb, Rozmrazování, Konvenční ohřev, Konvenční ohřev s ventilátorem, ECO pečení, Spodní ohřev s ventilátorem, Gril s ventilátorem, Udržování v teple, Variabilní gril, Sušení, Sabat
Průvodce pečením: 35 druhů pokrmů
Nízkoteplotní pečení: 10 druhů pokrmů
Sušení potravin: Ano
Sabat: Ano
Pečení chleba: Ano
Horkovzdušné pečení: Ano


Funkce
Systém Auto Stop: Ano
Uzamčení ovládacího panelu: Ano
Soft Close: Ano


Příslušenství
Boční vodící žebřinky: 6 úrovní - chromované provedení
Teleskopický výsuv: 1x
Bezpečnostní rošt s madlem: 2 ks
Plech 45 mm: 1
Rozměry a hmotnost
Šířka (cm): 59,2 cm
Výška (cm): 59,2 cm
Hloubka (cm): 60,9 cm
Hmotnost (kg): 34,9 kg
Šířka v balení (cm): 64 cm
Výška v balení (cm): 67 cm
Hloubka v balení (cm): 66 cm
Hmotnost v balení (kg): 38 kg
Rozměry otvoru pro vestavbu (V x Š x H): 58,5 x 56 x 55,5 cm

NÍZKOTEPLOTNÍ PEČENÍ
Tento šetrný, pozvolný a rovnoměrný způsob pečení při teplotách pohybujících se v rozmezí 73 až 100 °C je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Nízkoteplotní pečení bylo donedávna doménou zejména špičkových profesionálních kuchařů, jelikož v běžných troubách tento proces vyžaduje trpělivost, cit a značné zkušenosti. Naštěstí díky plně automatickým nízkoteplotním programům v troubách De Dietrich si může tento vybraný způsob úpravy dopřát každý, navíc s garancí bezchybných výsledků. Obsluha programu je skutečně snadná. Stačí si pouze zvolit správný pokrm a jeho hmotnost. Trouba si se vším poradí na jedničku a automaticky připraví jídlo přesně dle Vašich představ. Ať už se jedná o růžové nebo dobře propečené jehněčí, pečený telecí či hovězí steak v úpravě rare, medium nebo well-done, pečené vepřové maso, jehněčí maso, kuřecí maso, malé nebo celé větší ryby. Nízkoteplotní pečení Vám skvěle poslouží také při přípravě zdravých domácích jogurtů. 

OVLÁDACÍ PANEL EPICURIEN

Rozhraní Epicurien je vybaveno přehledným barevným 5″ displejem. Pohyb v menu trouby probíhá pomocí otočného voliče v kombinaci s dotykovými tlačítky, kterými si jednoduše nastavíte požadovanou funkci, nebo program. Každá dostupná funkce a režim je na displeji zobrazena pomocí přehledných, detailních symbolů, které usnadňují nastavení vaší trouby.

QUATTRO PULSE

Systém QUATTRO PULSE použitý v troubách De Dietrich, přináší zcela novou úroveň rovnoměrné cirkulace horkého vzduchu uvnitř pečící trouby. Tento inovovaný způsob distribuce tepla využívá obráceného proudění vzduchu s difuzorem, kdy je vzduch z trouby ventilátorem nasáván a ohříván topným tělesem. Horký vzduch je poté vyfukován zpět dovnitř trouby čtyřmi vývody v rozích zadní stěny trouby.
Tím je zajištěna dokonale rovnoměrná a stabilní teplota v celém prostoru trouby, díky níž můžete dokonale péct i to nejjemnější cukroví nebo pečivo hned na několika úrovních současně. Vše bude rovnoměrně propečené, přesně takové, jaké je chcete, a to z jakékoliv úrovně.

MULTIFUNKCE PLUS

Multifunkce Plus umožňuje součastnou přípravu jídla až ve 3 úrovních najednou bez rizika smíchání chuťí a vůní a dosažení výjimečných výsledků při přípravě pokrmů s vysokým obsahem vody.

FUNKCE SUŠENÍ

De Dietrich ve svých nových troubách přináší funkci, v dnešní době téměř nepostradatelnou. Proces dehydratace vám umožní sušení velkého množství různých potravin včetně ovoce, zeleniny, hub, aromatických bylin nebo koření při dokonale řízené teplotě mezi 35 °C a 80 °C. Celý proces sušení zabraňuje vytváření bakterií, potraviny tak můžete uchovat i po několik měsíců a mít je po ruce kdykoliv budete chtít. K sušení vybírejte jen zralé suroviny, bez známek poškození, napadení hnilobou či plísní. Nebojte se sušit kyselé, nebo málo sladké plody (například kyselá jablka), právě naopak! V surovinách se v průběhu dehydratace koncentrují cukry a přírodní aroma, takže oproti čerstvým potravinám mají výraznější a sladší chuť.               
Pokud chcete předejít zhnědnutí některých druhů ovoce (hrušek, jablek, meruněk apod.), tak nakrájené plátky ovoce před sušením namočte do směsi připravené z 250 ml vody a 1 lžíce citrónové šťávy.
V multifunkčních troubách od De Dietrich můžete sušit ovoce i zeleninu zároveň!

Vždy používejte pouze čerstvé suroviny. Pečlivě je omyjte, nechte okapat a osušte je. Položte na rošt papír na pečení a na něj rovnoměrně rozložte nakrájené suroviny. Použijte lištu na úrovni 1 (máte-li více roštů, zasuňte je na lišty na úrovních 1 a 3). Suroviny s velkým obsahem vody během sušení několikrát obraťte. Hodnoty uvedené v tabulce se mohou lišit v závislosti na typu sušených surovin, jejich zralosti, tloušťce a jejich vlhkosti.

PEČENÍ CHLEBA

S multifunkční troubou od De Dietrich je pečení chleba velmi jednoduché a zvládne ho opravdu každý! Vizuální programátor disponuje jednoduchou, intuitivní barevnou obrazovkou, stačí zvolit program na pečení chleba, zatočit ovládačem, potvrdit zmáčknutím a už pečete – Le Twist – Le Click – Le Cook!

SOFT CLOSE

Speciální mechanismus dvířek zajišťuje jejich pomalé zavření. Troubu tak snadno zavřete i bez uchopení madla rukou a téměř nehlučně.

VARIABILNÍ GRIL

Některé zdánlivě jednoduché recepty, jako jsou pusinky, vyžadují ve skutečnosti hodně zručnosti, aby byly dokonalé. Pro jejich perfektní přípravu je potřeba správné nastavení teploty a času přípravy. Jedinečné nastavení 4 stupňů výkonu grilovacího tělesa vám pokaždé umožní snadno dosáhnout požadovaný výsledek. 

 

Alternativní produkty

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA