Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

WHIRLPOOL WSQ2160NE

DOPRAVA ZDARMA
  • Barevné provedení : Zabroušené hrany
  • Dle typu ohřevu : Indukční
  • Dle rozměru varné desky : šíře 60 cm
  • Parametry varné desky : Vhodná k zapojení na 230V i 400V , 6. smysl , Ukazatel zbytkového tepla
  • Dle počtu varných zón : 4
Indukční varná deska v černém provedení a elegantním italským designem s možností zapuštění do pracovní desky. Díky čtyřem varným zónám a přednastaveným automatickým programům se přizpůsobí potřebám každého kuchaře. Regulace jednotlivých zón je řešena pomocí tlačítek „+“ a „-“. Ovládání výkonu je proto rychlé a jednoduché. Samozřejmostí jsou funkce Booster, časovač a dětská pojistka.
  Technologie 6. SMYSL – automatické programy
Intuitivní vaření s přednastavenými programy, které vám zajistí více času pro sebe. Technologie 6. SMYSL přináší čtyři přednastavené funkce vaření: Udržování v teple, Dušení, Rozpouštění a Uvedení do varu. Stačí navolit požadovaný způsob vaření a deska automaticky nastaví ideální úroveň výkonu.
  Technologie 6. SMYSL – automatické programy
Udržování v teple
Udrží vaše jídlo stále teplé. Funkce Udržování v teple zachovává ideální teplotu jídla po skončení vaření bez rizika připálení.
  Udržování v teple
Rozpouštění
Rovnoměrně a bez obav pouhým jedním kliknutím. Funkce Rozpouštění uvede suroviny (např. čokoládu nebo máslo) do ideální teploty pro roztavení s minimálním rizikem připalování nebo nerovnoměrného ulpívání na stěně nádobí.
  Rozpouštění
Dušení
Pomalé vaření bez rizika připálení. Funkce Dušení je vhodná pro pokrmy, které je nutné vařit pozvolna. Zajistí pomalé odpařování tekutin a udržuje jídlo šťavnaté, aniž by docházelo k jeho připalování a vysoušení.
  Dušení
Uvedení do varu
Uvedení vody do varu a jeho udržování. Funkce Uvedení do varu přivede vodu do bodu varu účinně a rychle a zároveň zabraňuje přetečení i zbytečnému plýtvání energií.
  Uvedení do varu
Ovládání: centrálně „+“ a „-“
Vyberte zónu, na které chcete vařit a ovládejte ji snadno ikonami + a -. Toto řešení nabízí devět různých úrovní výkonu i funkci boosteru s regulací pomocí jednoho setu dotykových tlačítek. K výhodám tohoto řešení patří jednoduchost používání a rychlost nastavování parametrů.
  Ovládání: centrálně „+“ a „-“

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA