Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

WHIRLPOOL WFS4160BF


Indukční varná deska v černém provedení a elegantním italským designem se zkosenou přední hranou. Díky čtyřem varným zónám a přednastaveným automatickým programům se přizpůsobí potřebám každého kuchaře.
Pohodlnou regulaci výkonu a kompletní kontrolu nad všemi varnými zónami zajistí čtyři dotykové nezávislé slidery. Samozřejmostí jsou funkce Booster, časovač a dětská pojistka.
  W Collection
Nekonečná radost z vaření. Whirlpool rozumí tomu, jak důležité je věnovat pozornost detailům. Nadčasový design řady W Collection perfektně doplní jakýkoliv styl kuchyně.
 
W Collection
Technologie 6. SMYSL – automatické programy
Intuitivní vaření s přednastavenými programy, které vám zajistí více času pro sebe. Technologie 6. SMYSL přináší čtyři přednastavené funkce vaření: Udržování v teple, Dušení, Rozpouštění a Uvedení do varu. Stačí navolit požadovaný způsob vaření a deska automaticky nastaví ideální úroveň výkonu.
  Technologie 6. SMYSL –
automatické programy
Udržování v teple
Udrží vaše jídlo stále teplé. Funkce Udržování v teple zachovává ideální teplotu jídla po skončení vaření bez rizika připálení.
  Udržování v teple
Rozpouštění
Rovnoměrně a bez obav pouhým jedním kliknutím. Funkce Rozpouštění uvede suroviny (např. čokoládu nebo máslo) do ideální teploty pro roztavení s minimálním rizikem připalování nebo nerovnoměrného ulpívání na stěně nádobí.
  Rozpouštění
Dušení
Pomalé vaření bez rizika připálení. Funkce Dušení je vhodná pro pokrmy, které je nutné vařit pozvolna. Zajistí pomalé odpařování tekutin a udržuje jídlo šťavnaté, aniž by docházelo k jeho připalování a vysoušení.
  Dušení

Uvedení do varu
Uvedení vody do varu a jeho udržování. Funkce Uvedení do varu přivede vodu do bodu varu účinně a rychle a zároveň zabraňuje přetečení i zbytečnému plýtvání energií.
  Uvedení do varu
FlexiSide Zone
Kombinujte varné zóny pro maximální flexibilitu a přemisťujte hrnce a pánve kamkoli v rámci této plochy. Maximálně využívá dostupný prostor a zajišťuje rovnoměrnou distribuci tepla prostřednictvím čtyř indukčních cívek. Varné zóny lze využívat samostatně nebo je vertikálně propojit, abyste mohli kamkoli na plochu postavit jakkoli velký hrnec a poté jej v rámci plochy přemisťovat.
  FlexiSide Zone
Funkce ChefControl
Využívejte při vaření tři úrovně teploty v rámci jedné varné zóny. Funkce ChefControl rozděluje varnou desku na tři různé zóny a aktivuje je automaticky v závislosti na umístění hrnce. Kastroly je možné přemisťovat z místa na místo bez jakýchkoli úprav na uživatelském rozhraní, abyste mohli v nádobí vařit za různých teplot.
  Funkce ChefControl
Ovládání: čtyři nezávislé slidery
Ovládejte zvlášť každou varnou zónu jednoduchým pohybem prstu po slideru. Toto řešení nabízí 18 různých úrovní výkonu desky i funkci boosteru s regulací pomocí slideru.
  Ovládání: čtyři nezávislé slidery
PowerManagement
Možnost nastavit při prvním zapnutí maximální výkon desky, který nebude nikdy překročen. Sami rozhodněte o maximálním výkonu vaší indukční varné desky: 2,5 kW, 4,0 kW, 6,0 kW nebo 7,2 kW. Po nastavení požadovaného maximálního výkonu varná deska automaticky upravuje rozdělování výkonu mezi plotny tak, aby určená mezní hodnota nebyla překročena. Vaše domovní instalace tak nebude nikdy přetížena, zatímco vy budete moci využívat všech funkcí nabízených indukční varnou deskou.
  PowerManagement
Absence čelního odvětrávání
Snadná instalace a čistý design. Absence čelního odvětrávání znamená velmi snadnou instalaci bez potřeby dalších úprav kuchyňské linky.
  Absence čelního odvětrávání
Vhodné do výřezu místo plynové desky
Při výměně desky nejsou nutné žádné úpravy ani přizpůsobení. Indukční varnou desku Whirlpool snadno umístíte do otvoru po plynové desce. Výřez nemusíte měnit. Díky technologii řízení příkonu nejsou nutné ani žádné úpravy elektroinstalace. Vychutnejte si pohodlné používání, snadné čištění, bezpečnost a rychlost indukční varné desky.
  Vhodné do výřezu místo plynové desky
Minimální tloušťka pracovní desky
Vyžaduje pouze minimální tloušťku pracovní desky.  Při instalaci bez trouby na pečení činí minimální požadovaná tloušťka pracovní desky 12 milimetrů, tedy 28 milimetrů v případě instalace nad troubu.
 

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA