Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

WHIRLPOOL WBS0060NE

  • WHIRLPOOL WBS0060NE

Direct Access
Nové uživatelské rozhraní s vyhrazenými tlačítky pro každou varnou zónu. Každá sada ovládacích prvků je přiřazena k odpovídajícímu místu na povrchu varné desky, aby bylo používání neuvěřitelně intuitivní.
  Indukční technologie
Rychlejší a energeticky úspornější vaření. Indukční technologie ohřívá pánev, nikoli varnou desku, čímž snižuje výdej energie o 10 % a zajišťuje ideální výsledky vaření.
  Instalace Filo
Naše varné desky jsou navrženy tak, aby byly krásné i funkční. Vynikající design Filo našich integrovaných varných desek usnadňuje čištění jako nikdy předtím.
  Melting
Ideální pro vaření při nízké teplotě. Funkce rozpouštění vám umožňuje vařit při velmi nízkých teplotách, což je ideální řešení pro rozpouštění čokolády, másla nebo vaření jemných omáček.
  Keep warm
Teplé jídlo, kdykoli. Funkce Keep Warm s nízkou spotřebou energie udržuje jídlo teplé, zatímco se připravuje zbytek pokrmu.
  Simmering
Pomalé vaření, dušení. Funkce mírného varu vám umožňuje dosáhnout ideálních výsledků u pomalu vařených receptů.
  Přední ovládací prvky
Úplná kontrola nad vařením. Snadno přístupné a skutečně intuitivní ovládací prvky jsou pohodlně umístěny na předním panelu varné desky a umožňují vaření bez tření.
  Slider
Intuitivní vaření. Intuitivní dotyková stupnice/posuvník výkonu umožňuje ovládat výkon každé varné desky, zatímco podsvícený displej ukazuje, které varné zóny jsou právě v provozu.
  Power management
Variabilita připojení. Pomocí funkce Power Management můžete nastavit celkovou úroveň výkonu varné desky v závislosti na úrovni napájení z elektrické sítě ve vaší domácnosti.
  Booster
Užijte si mimořádně krátký čas vaření díky nastavení výkonu Booster.
  Posilovač 3 kW
Vychutnejte si ideální výsledky rychleji. Tato varná deska Whirlpool je vybavena 3 kW boosterem pro rychlejší a účinnější ohřev.
  Connection Zone
Všestranné zkušenosti s vařením. Tato varná deska Whirlpool je vybavena funkcí Connection Zone, která umožňuje spojit dvě samostatné varné zóny do jedné, čímž vznikne prostor pro větší hrnce a pánve a zajistí se rovnoměrné rozložení tepla.
  AUTOMATICKÉ FUNKCE 6. SMYSLU
Nastavení správného stupně ohřevu již není problém díky 4 speciálním přednastaveným funkcím - až 4 pro každou varnou zónu. Stačí zvolit program a varná deska automaticky nastaví nejlepší úroveň tepla pro požadovaný způsob vaření.
  Vaření
Funkce automatického vyváření
  Dotykové ovládání
Vaření stisknutím tlačítka. Díky dotykovému ovládání máte přesné ovládání varných desek na dosah ruky. Senzorová regulace výkonu se obejde bez 10 fází na většině voličů a umožňuje tak jednodušší čištění a péči o vaši varnou desku.
 
  Výška (cm): 5.4
Šířka (cm): 59.0
Hloubka (cm): 51.0
Hloubka pro instalaci: 48.0
Maximální šířka pro instalaci: 56.2
Minimální instalační šířka: 56.0
Vlastnosti
Připojení: Elektrická
Počet elektrických zón: 4
Počet indukčních varných desek: 4
Časovač: Ano
Umístění ovládacího panelu: Vpředu
EAN kód: 8003437624292
Typ konstrukce: Vestavné
Typ ovládání: Elektronické
Délka elektrického kabelu (cm): 120
Proud (A): 31,3
Indikátor zapnutí: Ano
Indikátor zbytkového tepla: Separate
Hlavní vypínač: Ano

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA