Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

WHIRLPOOL WBB8360NE


Varná deska Whirlpool WB B8360 NE a její čtyři plotýnky fungují na indukčním principu. Funkce Power Booster vám zajistí velmi rychlý ohřev. Deska ovšem zvládá i nízkoteplotní funkce jako je dušení, rozpouštění nebo jednoduché udržování v teple.
Pokud plánujete nějaké velké vaření, můžete také dvě varné zóny spojit v jednu velkou. Aby manipulace s varnou deskou byla opravdu jednoduchá, disponuje dotykovým ovládáním a časovačem. Pro absolutní bezpečí má přístroj také dětskou pojistku, kterou můžete aktivovat, když nevaříte.
  Absolute design: Intuitivní vaření přináší více času pro sebe
Objevte unikátní design Absolute a poznejte kombinaci nadčasového vzhledu a intuitivního ovládání. Není třeba dělat kompromisy mezi krásným designem a pokročilými možnostmi vaření.
  Absolute design: Intuitivní vaření přináší více času pro sebe
Intuitivní vaření s přednastavenými programy
Technologie 6. SMYSL přináší čtyři přednastavené funkce vaření: Udržování v teple, Dušení, Rozpouštění a Uvedení do varu. Stačí navolit požadovaný způsob vaření a deska automaticky nastaví ideální úroveň výkonu.
  Intuitivní vaření s přednastavenými programy
Udrží vaše jídlo stále teplé
Funkce Udržování v teple zachovává ideální teplotu jídla po skončení vaření bez rizika připálení.
  Udrží vaše jídlo stále teplé
Rozpouštění
Rovnoměrně a bez obav pouhým jedním kliknutím. Funkce Rozpouštění uvede suroviny (např. čokoládu nebo máslo) do ideální teploty pro roztavení s minimálním rizikem připalování nebo nerovnoměrného ulpívání na stěně nádobí.
  Rozpouštění
Dušení
Pomalé vaření bez rizika připálení. Funkce Dušení je vhodná pro pokrmy, které je nutné vařit pozvolna. Zajistí pomalé odpařování tekutin a udržuje jídlo šťavnaté, aniž by docházelo k jeho připalování a vysoušení.
  Dušení
Uvedení vody do varu a jeho udržování
Funkce Uvedení do varu přivede vodu do bodu varu účinně a rychle a zároveň zabraňuje přetečení i zbytečnému plýtvání energií.
  Uvedení vody do varu a jeho udržování
FlexiCook Zone
Spojte snadno dvě varné zóny v jednu. Dvě varné zóny lze používat samostatně nebo je ve chvíli, kdy přijdou na řadu velké hrnce, snadno spojit.
  FlexiCook Zone
Přidávejte a ubírejte výkon přehledně pomocí ikon + a -
Toto řešení nabízí devět různých úrovní výkonu i funkci boosteru s regulací pomocí tlačítek pro jednotlivé varné zóny. Jednoduché a intuitivní fungování nade vše.
  Přidávejte a ubírejte výkon přehledně pomocí ikon + a -
PowerManagement
Možnost nastavit při prvním zapnutí maximální výkon desky, který nebude nikdy překročen. Sami rozhodněte o maximálním výkonu vaší indukční varné desky: 2,5 kW, 4,0 kW, 6,0 kW nebo 7,2 kW. Po nastavení požadovaného maximálního výkonu varná deska automaticky upravuje rozdělování výkonu mezi plotny tak, aby určená mezní hodnota nebyla překročena. Vaše domovní instalace tak nebude nikdy přetížena, zatímco vy budete moci využívat všech funkcí nabízených indukční varnou deskou.
  PowerManagement
Možnost instalace v úrovni s linkou
Speciální konstrukce umožňuje instalaci varné desky v dokonalé rovině s kuchyňskou linkou. Díky speciální konstrukci se deska vkládá přímo do výřezu v kuchyňské lince, je s ní tak v dokonalé rovině a přináší nejen estetické i praktické řešení při čištění.

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA