Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

Faber GALILEO HE GLASS NG BK A83

DOPRAVA ZDARMA
  • Digestoře dle rozměru : 80 cm
  • Dle typu ohřevu : Indukční
  • Dle rozměru varné desky : šíře větší než 60 cm
  • Parametry varné desky : Posuvné dotykové ovládání Touch Slider , Flexi zóna , Propojení varné desky s odsavače , Ukazatel zbytkového tepla , Pausa
  • Dle počtu varných zón : 4
  • Digestoře dle typu instalace : Vestavné , Výsuvné z pracovní desky, nebo integrované ve varné desce
53.982s DPH
Skladem

GALILEO HE GLASS NG BK A83

Vestavná digestoř GALILEO HE je nejnovějším přírůstkem do domácnosti Faber a skvěle se začlení do kuchyní střední a vyšší třídy.

Zvláštní pozornost je věnovaná detailům povrchové úpravy - kontrastu lesklých skleněných ovládacích prvků a varné plochy z matného skla.
Nová mřížka se středovým skleněným detailem dodává celkovému vzhledu celistvý design.


Revoluční digestoř integrovaná v indukční varné desce se pyšní mnoha přednostmi. Je téměř neviditelná, nebude vám překážet při vaření ani bránit ve výhledu, kuchyň se díky ní stane vzdušnější a při čištění po vás bude vyžadovat jen minimální péči.

S překvapivou účinností odsává páry z varných nádob tou nejkratší možnou cestou. Výkonný a tichý desetirychlostní motor BRUSHLESS je schopný kombinovat velký výkon s úžasnou úsporou energie, je klasifikován v energetické třídě A+ a je voděodolný.

Odsavač par GALILEO HE můžete snadno instalovat do ostrůvku nebo do klasické kuchyňské linky s hloubkou pracovní desky 60 cm a můžete jej používat s odtahem mimo kuchyni (potrubí lze vést soklem skříněk), nebo jako recirkulační (s omyvatelným uhlíkovým filtrem).

Díky promyšlené konstrukci zabere tato digestoř jen velmi málo místa. Ve skříňce vám zůstane dostatek prostoru pro zásuvky se standardní hloubkou a její instalace není o mnoho složitější, než instalace klasické varné desky.

Mřížka centrálního odsávání z vysoce odolného plastu (do 150 °C) nabízí komfort díky středové skleněné části, na kterou můžete v případě potřeby odložit hrnec či pánev.
Kazetový tukový filtr, který je ukryt pod mřížkou, můžete mýt v myčce na nádobí. Tento filtr je umístěn pod takovým úhlem, aby v případě přetečení směřoval tekutinu do záchytné nádobky.

GALILEO HE je vybavený speciální automatickou funkcí, která reguluje výkon digestoře podle intenzity vaření, mimo to nabízí osm rychlostí, intenzivní odsávání a funkci boost.

Indukční deska má propojitelné varné zóny, což vám umožní vařit i v objemných nádobách. Automaticky rozpozná tvar a umístění hrnců a tomu přizpůsobí ohřev. Intenzitu vaření i odsávání pohodlně nastavíte dotykovým slider ovládáním.

Oceníte i její výbavu, například funkci boost pro každou varnou zónu, přednastavené stupně výkonu, které urychlí ovládání varné zóny nebo timer, který jde použít pro časované automatické vypnutí varné zóny nebo jako minutku, která vás signálem upozorní na uplynutí nastavené doby.

Záruka na bezchybnou funkci 5 let.

 

 

název
GALILEO HE GLASS NG BK A83
hmotnost
19.0 kg
záruka
5 let
automatické vypnutí
ano
celkový příkon
7 620 W
detekce nádob
true
dětský zámek
true
energetická třída
A+
tukový filtr
kovový kazetový
heat-up
true
hlučnost dle iec 60704-2-13
51 | 56 | 60 | 67 | INT 69 | BOOST 73 db(A)
indikátor zbytkového tepla
ano
napětí
220-240 V 1N~/400 V 2N~/400 V 3N~
ochrana proti přehřátí
true
ochrana proti přepětí
true
osvětlení
---
ovládání
dotykové slider
počet varných zón
4
provedení
černá / černé sklo mat
spojené varné zóny
true
šířka
83 cm
výkon dle iec 61591
230 | 270 | 320 | 470 | INT 510 | BOOST 620 m3/h
výstupní hrdlo
220 x 90 mm
maximální výstupní tlak
650 Pa
počet rychlostí
8 + INT + BOOST
booster_fbr
true
třída a+_fbr
true
suction speed_fbr
true
automatic function_fbr
true
space sawing_fbr
true
waterproof_fbr
true
brushless_fbr
true
intensive speed_fbr
true
bridge zone 2_fbr
true
timer_fbr
true
touch slider_fbr
true
možnost odtahu
ano
možnost recirkulace
ano
časovač s automatickým vypnutím
ano
velikost varné nádoby
110-245 mm
minutka
ano
počet výkonových stupňů
9 + BOOST
roční spotřeba
43 kWh
možnost napojení na rekuperaci
ne
možnost externího motoru
ne
propojení s varnou deskou
ne
přednastavené stupně výkonu
ano
remote blower_fbr
true

 

 

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA