Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

AMICA TFB112TKW

  • AMICA TFB112TKW
Vestavná trouba TFB 112 TKW
  ENERGETICKÁ TŘÍDA A
  Amica pečuje o životní prostředí a kromě nejnovějších technologií zavádí také pro ekologická řešení. Proto i v souladu s novou normou Evropské Unie mají všechny sporáky a trouby energetickou třídu A. Energetická třída A garantuje nízké účty za elektrickou energii.
  POČET FUNKCÍ:
11 FUNKCÍ PEČENÍ
  Amica má pro Vás 11 praktických funkcí trouby, včetně rychlého předehřátí a rozmrazování. Rychle ohřát troubu, grilovat potraviny nebo rozmrazit maso jsou nyní nejjednodušší věci, které můžete v kuchyni dělat.
  SUPER RYCHLÝ OHŘEV
  Funkce umožňuje dosažení požadované teploty v nejkratší době.
Trouba dosahuje teploty 150 °C za 4 minuty, to je o 20 % rychleji než je standard . Můžete se tedy soustředit na přípravu jídla a nemusíte čekat na správnou teplotu v komoře trouby.
  AMICA BAKINGPRO SYSTEM™
  Díky systému BakingPro System™ se již nemusíte obávat nerovnoměrně upečených koláčů či buchet díky novým větším topným tělesům. Koláče i buchty budou vždy perfektně upečené jak uprostřed, tak po okrajích také díky přesné teplotě a dokonalému rozložení tepla v celém prostoru trouby. Trouby Amica mají nyní mnohem větší objem, díky kterému je možné pečení na více úrovních najednou. Zvětšila se také velikost pečících plechů. Nová konstrukce ventilátoru ohřeje troubu rychleji: teploty 150 °C dosáhne již za pouhé 3 minuty. Nové umístění osvětlení do horní části troubu poskytuje ještě lepší kontrolu připravovaných potravin.

 
DOKONALÉ PEČENÍ NA VÍCE ÚROVNÍCH TROUBY
  Nová konstrukce trouby zajišťuje dokonale rovnoměrné rozložení tepla v celé komoře. Můžete si být jistí, že i v případě pečení velkého množství pečiva bude krásně propečené a do zlatova upečené.
  TS PROGRAMÁTOR
  Díky použití senzorického ovladače je údržba ovládacího panelu velmi snadná. Použití senzorického programátoru Ts umožňuje kontrolu doby pečení a hodinu vypnutí trouby.
 
TELESKOPICKÉ VÝSUVY S PLNÝM VÝSUVEM : 1
  Větší bezpečnosti a komfortu používání nových trub jsme dosáhli díky namontování speciálních lišt, umožňujících úplné vysunutí plechů, i těch velmi zatížených. Toto řešení značně omezuje možnost vzniku popálenin a usnadňuje vytahování hotových pokrmů.
  SNADNO ČISTITELNÝ SMALT
  Díky speciálnímu typu povrchu trouby se tuk nepřichytává k jejím stěnám. Značně usnadňuje čištění trouby.
  SNADNÁ DEMONTÁŽ SKEL DVEŘÍ TROUBY
  Díky tomuto novému designu lze skla z dvířek snadno vyjmout, aniž by bylo nutné celé dveře odmontovat. Díky použití dvou svorek v horní části dveří není zapotřebí použít žádné složité nástroje. Skla ve dveřích lze tak snadno kdykoliv vyčistit.

 
RECEPTY NA DVEŘÍCH
  Recepty na vnitřní straně dveří jsou vždy po ruce - obsahují informace o typu pokrmu, teplotě, úrovni roštu a času pečení.

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA