Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

ELICA OPEN SUITE BL MAT/F/160

  • ELICA OPEN SUITE BL MAT/F/160



ELICA OPEN SUITE
 je komínový odsavač par (digestoř) navržený designérem společnosti ELICA 
FABRIZIO CRISA
. ELICA OPEN SUITE je vyroben z černého matného lakovaného kovu. Odsavač par s výkonem 364-480 m3/h a v intenzivním výkonu dokonce 506 a 526 m3/h, s hlučností 64-71 db (A). Samozřejmostí je signalizace nutnosti čištění tukových filtrů. Dálkové ovládání je součástí balení.

Odsavač par (digestoř) je opatřen osvětlením 
LED PANEL
 s výkonem

 
2x14W
 a teplotou 
2700 - 5200K
.

Odsavač par (digestoř) je vybaven Tukovým filtrem 

ALU
 a Uhlíkovým filtrem 
LONG LIFE
.

LONG LIFE
 - Inovativní a jedinečný filtr s vysokou úrovní efektivity a schopností regenerace vydrží až 3 roky. Životnost běžných filtrů se průměrně pohybuje mezi 3 až 6 měsíci. Aby bylo možné takových vlastností dosáhnout, je vhodné LONG LIFE FILTR každé 2 nebo 3 měsíce proplachovat horkou vodou a šetrným čistícím prostředkem, případně mýt v myčce nádobí za teploty 65°C. Po umytí a vyždímání přebytečné vody je filtr možné sušit v troubě pri 100°C po dobu 10 minut.

OPEN SUITE je modulární systém, který lze skládat dle vašich požadavků.

Zařizování multifunkčních prostor

Inovace je vnímání změn a představování si budoucnosti s nápady a řešeními, která zlepšují každodenní činnosti nás všech. Open Suite je jedinečný produkt, který dokáže naplnit prostor novým, neočekávaným způsobem a nabídnout dříve nevídané funkce. Odsavač par se stává součástí systému složeného z variabilních prvků, které na sebe vzájemně navazují a společně nabízejí nekonečné možnosti řešení, ve kterých hlavní slovo má světlo.

Tvary, materiály a světlo v inovativním, modulárním řešení

V prostorech, kde hraje zásadní roli nábytek v obývacím prostoru, je Open Suite dokonalým spojencem. Jeho modulární, přizpůsobitelná struktura s jedinečným stylem je okamžitě rozpoznatelná a dodává prostředí charakter. Konstrukce je lakovaná saténovou černou barvou a tukový filtr je chráněn mřížkami s litinovým efektem.

MODULÁRNÍ DESING

Open Suite nabízí několik funkcí: nejen odsavač par, ale také osvětlení a široký výběr polic. Dodává se se čtyřmi přednastavenými konfiguracemi (ostrůvek 80 cm a 160 cm, montáž na zeď 80 cm a 160 cm), které mohou být samostatným řešením i základem pro individuální řešení pomocí příslušenství. Široký výběr dostupných prvků a povrchových úprav zahrnuje skleněné police (čiré a kouřové), černě lakovanou plnou nebo děrovanou (tahokov) kovovou polici, dřevěnou (přírodní dřevo nebo dekor ořech) polici, ale také odsávací moduly nebo světelné panely pro zvýšení výkonu odsávání nebo rozšíření světelného výkonu napříč pracovní plochy. V ostrůvkové verzi je výška konstrukce nastavitelná, aby umožnila instalaci uvnitř jakéhokoli prostoru, bez ohledu na výšku stropu. Vytvořte si svou vlastní jedinečnou verzi Open Suite s použitím volného prostoru, navazováním linií a geometrií podle svého osobního vkusu a stylu vašeho nábytku.

Funkční a sugestivní osvětlení v originálním kusu nábytku

Světlo je jednou z charakteristických vlastností Open Suite: zatímco nové instalační řešení účinně a tiše eliminuje pachy vzniklé při vaření, velký panel LED, výkonný a účinný, zajišťuje rovnoměrné osvětlení, u kterého lze nastavit intenzitu a teplotu osvětlení. Open Suite se tak stává strategickým světelným bodem při přípravě jídla, ale také okolním osvětlením, které vytváří skvělou atmosféru pro každou příležitost, vždy v dokonalé harmonii s okolním prostorem. Svítící plocha je maximalizována a perfektně optimalizována, a to jak v základním řešení 80 cm, tak i v dalších řešeních vybavených přídavnými LED panely.

Wi-Fi připojení<

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA