Nahrávám...
Provoz NEOMEZEN - jsme tu pro Vás od pondělí do neděle. Poradíme, naceníme, doručíme.

Electrolux FA31-201GY Flow A3

4.290s DPH
Skladem

Čistička vzduchu Flow A3 - FA31-201GY

Indikátor filtru: Indikátor filtru ukazuje, kdy je čas omýt nebo vyměnit filtr.
3 úrovně rychlostí
360°Air Intake
Air Surround vypouštění

Instalace

Barva: Světlá šedá
Výška (mm): 380
Šířka (mm): 240
Hloubka (mm): 240
Hmotnost (kg): 2.8

Energie

Napájecí napětí (V): 220-240

Ostatní

Produktové číslo (PNC): 950 011 544
Hlučnost (pozice 1/2/3/4/5) (dB(A)): 26/33/49/0/0
Délka přívodního kabelu (m): 1.5

U spotřebičů s digitálními prvky (připojenými) je dodávka aktualizací pro tyto prvky dostupná minimálně po dobu 24 měsíců.

Nová kompaktní intuitivní čistička vzduchu Flow A3 přináší čistší vzduch do menších místností ve vaší domácnosti.

 

Reaguje na vaše potřeby

Čistička vzduchu Flow A3 reaguje na změny v kvalitě vzduchu a automaticky nastaví otáčky ventilátoru na efektivní čištění, abyste si mohli naplno vychutnat domácí komfort.

 

Účinná a důkladná filtrace

Čistička vzduchu Flow A3 s vícestupňovým filtrem dokáže zachytit mikročástečky prachu (PM 2,5), pachy (např. acetaldehyd) a škodlivé látky ve vzduchu (např. formaldehyd). Ve 2 fázích upozorňuje na nutnost výměny filtru.* *Životnost filtru v závislosti na používání až 12 měsíců.

 

Výkonná a plynulá cirkulace vzduchu

Vývod odvádí vzduch spirálovitě směrem nahoru, aby čistší vzduch efektivně cirkuloval v místnosti a neobtěžoval vás. Má dosah až 40 m2 *(dle švédské normy pro výměnu vzduchu za hodinu) a 16 m2 (podle US AHAM). *Velikost místnosti s CADR pro kouř 180 m3.

 

Efektivní a tichá

Čistička vzduchu Flow A3 je určena do menších místností, přičemž v režimu spánku má minimální hladinu hluku jen 26 dB (A)***. Dokonce i při maximální rychlosti je úroveň hluku 50 dB (A)***, což je srovnatelné s úrovní rozhovoru při večeři v restauraci. ***Měřeno 1 m od přední strany čističky.

 

Intuitivní a přístupná

Kompaktní čistička vzduchu Flow A3 se bez problémů vejde do omezených prostor a její intuitivní dotykové ovládání usnadňuje nastavení funkcí. Do vaší domácnosti vnese pocit komfortu a vytvoří zdravé prostředí.

Máme zkušenosti

Jsme ryze český internetový e-shop založený v roce 2004. V segmentu vestavných spotřebičů a kuchyňského vybavení máme přehled. Osobní přístup ke každému zákazníkovi je pro nás prioritou

Odborně Vám poradíme

Díky odborným školením, která pravidleně navštěvujeme, Vám vždy poskytneme nejaktuálnější informace a nabídneme optimální řešení Vašich požadavků

Individuálně nabídneme

Vybavujete kuchyň? Starosti s typem spotřebičů, jejich funkčností a výbavou nechte na nás. Napište nám Vaše přání a představy

Nadstandardní služby

Objednané spotřebiče pro Vám zdarma naskladníme a dodáme na konkrétní domluvené datum. Dopravu od nás máte na většinu spotřebičů ZDARMA